Cautare

1277 de rezultate pentru "lupi pe autostrada in moscova" (7.80 secunde)
Moscova isi va revizui relatiile cu UE, daca interesele sale in domeniul energetic nu sunt luate in calcul, a declarat luni premierul rus Vladimir Putin (foto), care a apreciat drept absurda organizarea unei reuniuni UE-Ucraina despre gaz, fara participarea Moscovei.
In timp ce NATO desfasoara exercitii militare in Georgia, spre nemultumirea Rusiei, conflictul real il reprezinta, de fapt, o lupta a vointelor intre alianta occidentala si Moscova, ce ar putea afecta eforturile pentru imbunatatirea relatiilor dintre cele doua parti.
Dupa vizita presedintelui american Barack Obama (foto) la Moscova, aderarea Ucrainei si a Georgiei la NATO este scoasa de pe agenda pentru urmatorii 10-15 ani, a declarat pentru UNIAN directorul Centrului International de Expertiza Politica de la Moscova, Evgheni Mincenko.
Presedintele Traian Basescu sustine, intr-un interviu acordat Radio Europa Libera, ca nu crede in analizele care spun ca relatiile Romaniei cu Rusia sunt rele, avand in vedere ca schimburile comericale dintre cele doua tari au crescut, iar contactele politice au devenit tot mai frecvente.
Presedintele il acuza pe liderul PSD, Mircea Geoana, ca s-a dus la Moscova in luna aprilie, intr-o vizita secreta, in mod ilegal si fara sa-l informeze, desi avand in vedere prezenta acestuia in CSAT, ar fi trebuit sa o faca.
Agerpres informeaza ca Romanii raman reticenti atunci cand vine vorba de relatiile cu Federatia Rusa, releva rezultatele unui sondaj de opinie realizat de Centrul pentru Studierea Opiniei si Pietei (CSOP), in cadrul unui proiect demarat de Centrul pentru Prevenirea Conflictelor si Early Warning (CPCEW).
Titus Corlatean, in Rusia:
Ne apropiem, in ceea ce priveste evolutia UE, de un moment de genul Plenara CC al PRM din aprilie 1964, cand Romania s-a distantat evident de Moscova.
Axa Washington-Chisinau-Moscova (Autor: ... O fi Republica Moldova un stat mic si amarat dar ea reprezinta un punct geopolitic ultrasensibil in relatia cu Rusia, pe harta unei regiuni bantuite de cutremure strategice. ... Unionistii au interpretat respectiva declaratie in cheie antiunionista si s-au intristat. Antiunionistii, interpretand-o in aceeasi cheie, s-au veselit.
Sorin Rosca Stanescu) Autoritatile de la Bucuresti au mizat aproape in totalitate pe victoria democratilor, prin Hillary Clinton, in alegerea pentru viitoarea administratie a Statelor Unite.
Cu prilejul sommet-ului franco-germano-rus desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute la castelul Compiegne situat in apropiere de Paris, presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca Grupul Gazprom - concern rusesc, care reprezinta cel mai mare producator si exportator mondial de gaze naturale - ar putea sa redirectioneze spre consumatorii europeni o parte din productia sa de gaze naturale provenite din giganticul zacamant Shtokman din Marea Barentz.
Potrivit ministrului rus al Economiei, Gherman Gref, Moscova promite ca va ridica embargoul asupra importurilor de vinuri din Republica Moldova pana la sfarsitul anului. ... Ba mai mult, vinul din Moldova de peste Prut a fost calificat de Moscova drept periculos pentru consumatori.
Agerpres informeaza ca in presa rusa au aparut comentarii ce sintetizeaza criza economica prin care trece Romania. Expertii rusi afirma ca integrarea europeana nu este o garantie in fata problemelor economice.
Astfel, daca pana acum Raluca manageria viitorii oameni de radio, din septembrie isi va pune amprenta asupra balerinilor romani care vor face performanta in tara si in strainatate.
00 (ora Romaniei), pe stadionul Lujniki din Moscova, echipele Frantei, campioana mondiala in 1998, si Croatiei, care deja a reusit cea mai mare perfomanta din istoria sa: calificarea in ultimul act al unui Campionat Mondial de fotbal. Meciul este transmis in direct de TVR 1 si TVR HD.
Afla ce celebreaza Google marti prin logo Catedrala Sfantul Vasile din Moscova, inaltata in urma cu fix 450 de ani, este celebrata marti deGoogle, prin logo-ul adoptat.
Gerard Depardieu deschide un restaurant la Moscova Gerard Depardieu, care a primit cetatenia rusa in urma cu peste un an si jumatate, va deschide in octombrie, la Moscova, un restaurant pe care il va numi Gerard, a declarat actorul francez intr-un interviu aparut in editia de joi a cotidianului Komsomolkaia Pravda.
Ei spuneau ca obiectul era imens, de aproximativ 250-300 de metri in diametru. ... Locotenent-colonelul Vladimir Platunov a descris obiectul ca pe o farfurie zburatoare, asa cum este aratat in filme, fara hublouri, fara nimic, cu suprafata absolut neteda.
Hollande si Merkel vor vizita Kremlinul pentru a discuta incheierea razboiului civil din Ucraina Presedintele Frantei si cancelarul german vor intreprinde o vizita la Moscova, in cursul zilei de vineri, dupa o calatorie la Kiev, pentru a cauta o solutie pasnica pentru violentele din Ucraina, a anuntat biroul presedintelui Putin.
Constantin Gheorghe) Sa plecam de la premiza ca Romania a fost/este, in aceste zile, victima unui razboi hibrid, lucru spus, cu subiect si predicat, de fostul presedinte Traian Basescu. ... Logic, ramane un singur agresor pe lista:
google-analytics.com